Avengers: Infinity War a trecut de un miliard de dolari în numai 11 zile de la debut

Avengers: Infinity War a trecut de un miliard de dolari în numai 11 zile de la debut

adminmai 10, 2018Vizualizări 15

Recordul era deţinut anterior de câtre Star Wars: The Force Awakens, care a ajuns la această performanţă în 12 zile.
Noua aventură a Universului Cinematografic Marvel, Avengers: Infinity War, este filmul care a trecut cel mai repede de un miliard de dolari. Pelicula a avut un succes notabil încă de la lansare şi şi-a adjudecat mai multe recorduri la box office.

Sâmbătă, după numai 11 zile, a depăşit miliardul de dolari (a ajuns, mai exact, la 1,16 miliarde încasări internaţionale), notează TheHollywoodReporter. Pelicula a ratat însă un record – al filmului cu cele mai bune încasări de pe teritoriul Statelor Unite în a doua săptămână la box office. Locul întâi îl deţine aici Star Wars: The Force Awakens, cu 149,2 milioane în al doilea week-end al lansării, faţă de cele 112,4 milioane de dolari, cât a încasat Infinity War în acest sfârşit de săptămână.

The Force Awakens a fost însă întrecut de Infinity War în clasamentului filmelor care au atins cel mai repede miliardul de dolari (producţia Disney reuşise acest lucru în 12 zile de la lansare).

Filmul regizat de Joe şi Anthony Russo a strâns, până acum, internaţional, 713,3 milioane de dolari, în condiţiile în care pelicula nu s-a lansat încă în China – cea de-a doua mare piaţă de film din lume.

Categories

Lasa un comentariu

Nume *
Adăugați un nume afișat
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată
Website